MACADAMIA JE HITRO RAZVIJAJOČA GLOBALNA LINIJA

“S prisotnostjo na številnih mednarodnih tržiščih, formulah za vse vrste lasnih tekstur in izdelki, ki “olajšajo” delo frizerskih stilistov in končnih uporabnikov. Moj cilj je svoje mednarodne izkušnje za modnimi odri prenesti v blagovno znamko Macadamia.”

-GIANNANDREA

O STILISTU GIANNANDREA
Mednarodni kreativni direktor

Giannandrea je priznan, kot eden izmed najbolj spoštovanih frizerskih mojstrov v celotni indrustiji. Po narodnosti ima italijnske korenine, zato je prejemal navdih visoke mode in umetnosti že v otroštvu.  S 14 leti je pričel z oblikovanjem las, s 16 letom je postal samostojen in pričel z friziranjem lokalnih italijanskih pevcev. Zvezdniki, ki prisegajo na njegove “magične roke” so npr. Naomi Watts, Chrissy Teigen, Naomie Harris in Drew Barrymore. Giannandrea je poznan po svoji strasti, ter zmožnostjo mešanja klasičnega in modernega stila, kar odlično ustreza, da uporablja Macadamia Professional™ izdelke.

Giannandrea – kreativna vizija za Macadamia izdelke

Gianandrea, kot naš kreatvini direktor nudi podjetju svežo perspektivo in pogled na lepotno industrijo, ter deluje kot vezni člen med podjetjem Macadamia in profesionalnimi stilisti.